Samsun siyasetinde fotoğraf krizi

Samsun siyasetinde fotoğraf krizi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın basına 'sehven' olduğu iddiasıyla servis ettiği fotoğraf kafaları karıştırdı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın ekibi bugün basın kuruluşlarına Samsun'daki çevreye verilen zararlar ile ilgili bir haber servis etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi projelerinin çevreye verdiği zararların anlatıldığı haberdeki iki fotoğraf şaşkınlık yarattı. Fotoğraflarda İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Adayı ve CHP Samsun eski Milletvekili Hayati Tekin’e ait olduğu görülen yazışmalar vardı. Fotoğrafta “Çıplak resimleri al gel” şeklindeki ifade detayı dikkat çekti.

Erhan Usta'nın ve ekibinin elinde neden Hayati Tekin ile ilgili bir yazışmanın görüntüsünün var olduğu ise anlaşılamadı. Hayati Tekin ile arasında siyasi nedenlerle sorunlar bulunan Erhan Usta'nın Hayati Tekin aleyhinde doneler mi topladığı merak konusu.

2019 Yerel Seçimlerinde Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Erhan Usta, İYİ Parti ve CHP’li Millet İttifakının adayı Hayati Tekin’e karşı yarışmıştı. Erhan Usta ve Hayati Tekin’in aralarının bozuk olduğu ve uzun süredir konuşmadıkları öğrenildi

Samsun siyasetinde fotoğraf krizi