Samsun'da #MustafaDemirİstifa sesleri!

Samsun'da #MustafaDemirİstifa sesleri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Samsunspor olayına yönelik yaptığı açıklama sonrası sosyal medyada Mustafa Demir İstifa sesleri yükseldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Başkan Demir, Samsunlular tarafından paylaşılan #MustafaDemirİstifa ile TT listesine girdi.

Samsunspor Kulübü genel kurulunda Büyükşehir Belediyesi'ne ait alanı '10 yıllığına tahsis etmek meclis kararı gerektiriyor' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, karar değiştirdi. Başkan Demir, Yıldırım'ın altyapı tesislerini genişletilmek için talep ettiği belediyenin uhdesinde olan Okçuluk binasının arkasındaki alana ret cevabı verdi.

Başkan Demir, "Samsunspor'un kullandığı tesis protokolle zaten 10 yıllığına verilmiştir. Batıpark'taki olay, okçuluk binasının arkasında, Gençlik ve Spor'dan ilave yer alındı, genel başkan yardımcımız ve milletvekillerimizin desteğiyle beraber tahsis edildi. Buraya bir proje hazırlarken, daha sonra dernek, bu alandaki projeyi büyütmek istedi ve bize geldi. Dediler ki; Belediyenin uhdesindende bir alan verirmisiniz ? Biz Batıpark'ta böyle birşey düşünmüyoruz. Biz bizim dönemimizde olsa o spor alanlarını oraya uygun görmezdik. Niye ?Batıpark 1 milyon 350 bin insanın kullanım alanı. Burası kıyı alanı. Çevrili ve kapalı alanları buralara kullandırtmamak lazım. İşin doğrusu bu "dedi.

Samsun ve Samsunsporlu taraftarlar tarafından büyük tepki çeken olay sonrası sosyal medya karıştı.

İşte yapılan paylaşımlar;

Samsun'da #MustafaDemirİstifa sesleri!
Samsun'da #MustafaDemirİstifa sesleri!
Samsun'da #MustafaDemirİstifa sesleri!