Serkan Dağlı'dan çarpıcı açıklamalar

Serkan Dağlı'dan çarpıcı açıklamalar

Samsun Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bilik'in konuğu olan DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, Samsun Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bilik'in konuğu oldu. Başkan Dağlı, katıldığı programda Alaçam'a dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Dağlı'nın konuşmasından satır başları;

ALAÇAM'DA CİDDİ ORANDA PİRİNÇ ÜRETİMİ VAR

Alaçam'da ciddi manada pirinç üretimi var, ama bir tane fabrika yok. Pidenin merkezi Alaçam'dır, bunu ben Alaçamlı olduğum için söylemiyorum. Tüm ilçelerde tanıdıklarımız var, kendilerini misafir ettiğimiz zaman biz böyle bir lezzetin Alaçam'da olduğunu bilmiyorduk diyorlar. İnsanların Alaçam Pidesini bilmemesindeki suç bizim. Pide de meşhuruz pidemizi başka ilçe, mantımız güzel, pirincimiz güzel ama hep bunları başka ilçeler sahiplenmiş.

GEREKEN ÇABAYI ALAÇAM İÇİN GÖSTERECEĞİZ

Alaçam'da ortalama 40 bin ton pirinç üretimi var. İnsanlar bu zamana kadar neden bu kadar pirinç fabrikası üretilen yerde pirinç fabrikası olmaz demedi. İlçenin önde gelen kişilerinin bunun için mücadele etmesi gerekiyor. Bu mesele memleket meselesi, bu işsizlik sorunu istihdamla mümkündür. Biz gereken çabayı Alaçam için göstereceğiz.

KÖYLERDE HALA YOL VE SU SIKINTISI VAR

Bazı köylerde hala yaşanan yol ve su sıkıntısı var. Özellikle yazın insanlar tankerlerle su taşıyor. 21 yüzyıldayız hala konuştuğumuz şey su ve yol problemi. Siyaset basit ve sığ anlayışla devam ettiği sürece bir yere varma şansımız yok. Bunu kırmamız gerekiyor.