20 Haziran 2021 dolar ve euro ne kadar?

20 Haziran 2021 dolar ve euro ne kadar?

20 Haziran 2021 dolar ve euro ne kadar? Bugün (20 Haziran) dolar ve euro kuru ne kadar?

20 Haziran Pazar vatandaşlar tarafından dolar ve euro kurunun güncel fiyatı araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde FED'in (Merkez Bankaları Sistemi) açıklamaları sonrası yükselişe geçen dolar bugünde yeşil ivmeyi gösteriyor. Euro ve doların daha fazla değer kazanıp, kazanmayacağını merak edenler gözlerini piyasaların son durumuna çevirdi. İşte 20 Haziran 2021 dolar ve euro kuru...

Piyasaların kapalı olduğu 20 Haziran Pazar gününde yatırım yapmak ve elindeki dövizleri değerlendirmek isteyen vatandaşlar tarafından piyasalardaki anlık değişim yakından takip ediliyor. Hafta içinde sürekli olarak yeşil ve yukarı yönlü ibreyi gösteren doların daha fazla yükselip yükselmeyeceği merak konusu oldu. Doların bu hızlı yükselişine euroda yaşanan anlık düşüş ise yatırımcıları tedirgin etti. Peki 20 Haziran 2021 dolar ve euro ne kadar? İşte 20 Haziran Pazar borsadaki son durum…

Dolar ve euro kuru ne kadar oldu?

Haftanın son günü dolar ve eurodaki anlık değişimler vatandaşlar tarafından merakla takip edilmeye devam ediliyor.

DOLAR NE KADAR?

Piyasaların kapalı olduğu 20 Haziran Pazar günü dolar hafta içinde olduğu gibi yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Yeşil ivmeyi gösteren dolar, 8,73 Lira civarında hareketlerini sürdürüyor.

EURO KURU NE KADAR?

Euro ise doların yaşadığı yükselişin aksine bir düşüte. Euro hafta sonunda yaşadığı %0-29'luk bir oran ile 10,37 TL seviyelerinde konumlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen NATO zirvesinde faiz kararlarından bahseden FED (Merkez Bankaları Sistemi) yaptığı açıklama ile ekonomiyi adeta alt üst etti. 2023 yılı için faiz oranlarını açıklayan FED, dolar hızla yükselmesine sebep oldu.

Dolar konusunda olumlu bir yön çizerken bu yükselişe paralel olarak kripto paralar ve euroda ise anlık düşüler gözlemleniyor.

 dolar