Valilik'ten son dakika Samsunlu Şehit ile ilgili açıklama

Valilik'ten son dakika Samsunlu Şehit ile ilgili açıklama

Samsun Valiliği son dakika bir açıklama yaparak Samsun Şehit Piyade Uman Çavuş Samet Şeker'in naaşını yarın sabah Çarşamba Havalimanında karşılanması beklendiği belirtildi.

Kuzey Irak'ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit olan Piyade Uman Çavuş Samet Şeker'in (25) Samsun'un Bafra ilçesinde baba ocağına ateş düştü.

DÜĞÜNÜ VARDI

Şehidin nişanlısının babası Hüseyin Dursuni, ”En son bayramda görüştü. 1 buçuk ay sonra düğünümüz vardı. Temmuz'un sonunda niyetimiz öyleydi. Ama o düğünü erken yaptı" şeklinde konuştu.

Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uman Çavuş Samet Şeker’in nişanlı olduğu, evlilik için hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesi yarın Samsun-Çarşamba Havaalanı'na uçakla gelecek, oradan da Bafra’ya getirilerek Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacak.

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şehit olan kahraman Samsunlu hemşehrimiz P. Uzm. Çvş. Samet Şeker'in naaşı, 07 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 15.00’te Bafra Asri Mezarlık Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Bafra Şehitliğine defnedilecektir." ifadelerine yer verildi.