Samsun'da trafik kazaları peş peşe geldi

Samsun'da trafik kazaları peş peşe geldi

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Samsun'da trafik kazaları peş peşe geldi

Samsun'un Bafra ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keklik 1. Sokak'ta seyir halinde olan Ebru D'nin kullandığı 16 NR 096 plakalı otomobil ile Keklik Sokak'tan gelen Onur A. idaresindeki 55 JC 437 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 16 NR 096 plakalı otomobil sürücüsü Ebru D. ve otomobilde yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsun'da otomobilin su kanalına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Diğer iki kazada Çarşamba ilçesi'nde meydana geldi.

Samsun-Ordu karayolu Melihköyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlyas Tinçay idaresindeki 55 LK 127 plakalı otomobil, havanın yağışlı ve zeminin de ıslak olmasından yoldan çıkarak su kanalına devrildi. Kazada otomobilde bulunan Emine Tinçay (49), Sevinç Tinçay (29), İsmail Emir Tinçay (5) ve Eylül Tinçay (7) yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun'da kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Çarşamba ilçesiSamsun-Ordu karayolu Ambarköprü mevkisinde  Ferhat Akdağ (47) idaresindeki 55 FA 354 plakalı kamyonet, havanın yağışlı ve zeminin de ıslak olmasından dolayı şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Ferhat Akdağ, 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.