Samsunsporlu Eğitimciler Platformu: İkinci Kez Şampiyon Olacağız

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu: İkinci Kez Şampiyon Olacağız

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu bir açıklama yayınlayarak Samsunspor'un bu sezon ikinci kez şampiyon olacağını belirtti.

Samsunspor'un masa başı oyunları sonucunda ligi üçüncü sırada tamamlayıp, Play Off oynayacak olmasının yankıları sürüyor. Taraftarların büyük destek verdikleri görülürken bir açıklama da Samsunsporlu Eğitimciler Platformundan geldi. Platformun açıklaması şu şekilde:

Değerli Renktaşlarımız,

TFF 1.Lig’de 2020-2021 sezonu tamamlanmış, Samsunspor’umuz maalesef üst lige direkt çıkma hakkını veren ilk iki sırada yer alamamıştır. Hak ve adalet gözetilmeden tamamlanan bu ilginç(!) sezonun sonunda kirli ittifaklar, takımımızı ancak averaj farkıyla ilk iki sıranın dışında tutabilmiştir.

Siz değerli renktaşlarımız gibi Samsunsporlu Eğitimciler Platformu olarak bizler de bu garip sezonu spor ahlakına uygun bir şekilde sürdürmenin haklı gururunu ve bu tavrımızla ülkenin geri kalanının takdirini toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Camiamıza reva görülen haksızlıklar ve sürecin adaletsiz işleyişi karşısında susmaya asla razı değiliz. Ancak sözün tesirinin olmadığı da gayet açıktır. Bununla beraber uğradığımız onca haksızlığa karşın takımımızın üst lige çıkma mücadelesi henüz bitmemiştir. Bu mücadeleden zaferle çıkmak bize reva görülen haksızlıklar karşısındaki en güçlü itirazımız olacaktır.

Sezonun kirletilmemiş tek şampiyonluğunun en güçlü adayı olduğumuz herkesin malumudur. Gerçekten ve hepimiz istediğimiz takdirde takımımızın bu sezonda ikinci kez şampiyon olması pekâlâ en güçlü olasılıktır.
Camiamız için dirlik ve birlik zamanıdır. Büyük Samsunspor ailesi olarak sezon içerisinde yaşadığımız tüm olumsuzlukları bir kenara bırakmalı, hem camiamıza yakışan refleksi hem de layıkıyla nasıl şampiyon olunacağını bir kez daha göstermeliyiz.

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu: İkinci Kez Şampiyon Olacağız