Samsun'da bugün çiçekçiler açık mı?

Samsun'da bugün çiçekçiler açık mı?

Samsun'da Anneler Gününde bugün çiçekçiler açık mı, kapalı mı? Sokağa çıkma yasağında çiçekçiler çalışıyor mu, çiçek siparişi vermek serbest mi? Detaylar haberimizde...

İçişleri Bakanlığı 9 Mayıs bugün Anneler Günü için beklenen açıklamayı yaptı. Milyonlarca vatandaşın merak konusu haline gelen "Bugün Anneler gününde çiçekler açık mı kapalı mı, sokağa çıkma yasağında çiçekçiler çalışıyor mu?" soruları böylece yanıt bulmuş oldu.

Tam kapanma sürecinde annelerinin gününü kutlamak isteyen vatandaşlar bugünde çiçekçilerin hizmet verip vermeyeceği konusunda detayları merak ediyordu. Buna göre; Bugün çiçekçiler açık mı, çiçek siparişi vermek serbest mi? İşte yanıtı ve tüm detaylar…

BUGÜN ÇİÇEKÇİLER AÇIK MI?

Anneler Günü 9 Mayıs Pazar günü kutlanıyor. İçişleri Bakanlığının internet sitesindeki açıklamada, "Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. '' ifadelerine yer verildi. Yani Anneler Gününde çiçekçiler açık olacak.

ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE ÇİÇEKÇİ DÜKKÂNLARI KISITLAMALARDAN MUAF OLACAKLAR MIDIR?

Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir.

ANNELER GÜNÜNDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK OLACAK MI?

Anneler Gününde çiçekçiler açık olacak. Anneler Günü bu sene 9 Mayıs 2021 Pazar gününe denk geliyor. Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek.