Mücahit Güveni Boşa Çıkarmadı

Mücahit Güveni Boşa Çıkarmadı

Samsunspor'da Mücahit Albayrak sol bek mevkiinde iyi performansıyla dikkatleri çekiyor.

Sezon başından itibaren sol bekte sürekli Kerem Can Akyüz ün oynadığıSamsunspor'daMücahit Albayrak devre arasında Erzurumspor'dan alınmıştı. Ancak tecrübeli sol bek, yine de Kerem Can'dan formayı alamamıştı.

Kerem Can'ın yorgunluk ve düşen performansına karşılık Mücahit'in denenmesi gerektiği fikri ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kabul görmemişti. Sadece kolay bir rakip olan Eskişehirspor'a karşı forma giyen Mücahit, ardından Kerem Can'ın kırmızı kart cezası nedeniyle oynamadığı Tuzlaspor ve Balıkesirspor maçlarında da 11'de idi. Fakat Kerem Can'ın cezasının bittiği ilk maç olan Menemenspor maçında tekrar yedek kalmıştı.

Kerem Can'ın Kadro dışı bırakılmasının ardından Bursaspor, Boluspor ve Ankaraspor maçlarında da ilk 11'de sahaya çıkan Mücahit, oynadığı oyunla hem taraftarların beğenisini kazandı hem de bugüne kadar niçin oynatılmadığı sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. Mücahit'in performansı ve tecrübesi Samsunspor'un son hafta ve muhtemel playofflarda güven kazanmasına sebep oldu.