Başkan Aksu, Süleyman Soylu ile görüştü! 'Samsunspor'un Yanındayız'

Başkan Aksu, Süleyman Soylu ile görüştü! 'Samsunspor'un Yanındayız'

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Adana ve Giresun'daki futbol müsabakalarında ortaya çıkan görüntülerle ilgili İçişleri Bakanı Soylu ile görüştüğünü Samsunspor'un yanında olduklarını belirtti.

Ersan Aksu açıklamasında;

''TFF 1. Lig'de bazı stadyumlarda dün ortaya çıkan ve haksız rekabet algısı oluşturan, hepimizi rahatsız eden görüntülerle ilgili şehrimizin düşünce ve beklentileri her türlü mecrada tarafımızca dile getirilmiştir.

Bu çerçevede İçişleri Bakanımız SayınSüleyman Soylu ile yaptığım görüşmede konunun tüm detaylarını ele aldığımızı ifade etmek isterim.

Adana ve Giresun'daki görüntülere anında müdahale edildiği, daha başlar başlamaz maç sırasında tribünlerin büyük ölçüde uygun hale getirildiği, sorumlular hakkında işlem yapıldığı bilgisini paylaşan sayın bakanımız, bundan sonra böylesi bir görüntünün ortaya çıkması durumunda ilgili valiler hakkında dahi soruşturma açılacağını da özellikle vurgulamıştır.

AK Parti Samsun kadroları olarak bugüne kadar şehrimizi ilgilendiren her konunun takipçisi olduk. Samsunspor’umuzla ilgili hususların da yakından takipçisi olduğumuzu ve olacağımızı da çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere tüm kulüplerin yetkililerini de sorumlu davranmaya davet ediyorum.

Bu şehrin siyasileri olarak daima kulübümüzün yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile son haftaya girilirken takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum ve diyorum ki:
Son ana kadar mücadeleye devam'' dedi.