Samsun'da Renault Megane icradan satılık

Samsun'da Renault Megane icradan satılık

Samsun'da duman gri renk 2009 model Renault Megane icradan satılık. İlanın detayları için haberimizi okuyun.

Samsun Son Haber - Samsun'da 2009 model Renault Megane, Vezirköprü İcra Dairesi tarafından Açık Arttırma ile satışa çıkarıldı. Duman gri renk, yakıt tipi benzin olan aracın takdir edilen değeri 64 bin 500 TL olarak açıklandı.

55 HR 666 Plakalı aracın birinci satış günü 25 Mayıs 2021 saat 10:00, ikinci satış günü 25 Haziran 2021 saat 10:00'da Vezirköprü Adliyesi 1. Kat Toplantı Odası'nda gerçekleştirilecek.

İŞTE İLAN

"55HR666plakalı 2009Model Renault marka, MEGANE II SEDAN EXCEPTION 1.6 16Vtipli, Benzin Yakıtlı, 5 kapılı otomobil Vasıflı, duman gri renkli, manuel vitesli, 5 kişilik koltuklu, km bilgisi olmayan, plakaları mühürlüdür ve aracın üzerindedir, Aracın lastikleri kullanılabilir durumda değildir. (%70 kötü) Araç motor bölümü dışarda olduğundan dolayı arıza tespiti yapılamamıştır. Motor su almış ve silindir kapağında ve pistonlarında hafif paslanmalar mevcuttur. Araç uzun süre yatmış bir araçtır. Aracın ön ve arka koltukları çok kirlidir ve temizlenmesi gerekmektedir. Eksik aksesuar olarak çakmaklık yoktur. Ön panel çok kirlidir. Aracın sol arka camı açıktır, ön cam kırıktır. Aracın dış görünüşünde çevresel kılcal ve derin çizikler mevcuttur. Araç kaportası nemlidir ve yer yer paslanmalar vardır. Ön şase demiri içe doğru eğilmiştir. Sağ ön yan çamurluk üstü plastik aksam kırıktır. Sol ön kapı ezik olup çıtası yoktur. Ön far takımları, radyatör, ön tampon yoktur. Araç üzerindeki eksik ve kusurlu parçalar son kıymet takdirine yansıtılmıştır. Anahtar yok, ruhsat yok, aracın kayıtlara geçmiş hasarı bulunmamaktadır."