Samsun'da belediyede baba torpili mi?

Samsun'da belediyede baba torpili mi?

Bafra Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanı Naci Sürmeli oğlunu belediyeye işe soktu. Ülkücüler bu duruma tepki gösterirken MHP'nin Bafra'da AK Partili Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın meclise hangi maddeyi getirirse getirsin MHP grubunun olur vermek durumunda kalacağını iddia ettiler.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde geçtiğimiz 2019 yılı yerel seçimlerinde MHP kontenjanındanBafra Belediyesi'ne meclis üyesi seçilen Naci Sürmeli daha sonra MHP Grup Başkanı oldu ve ayrıca daimi encümen seçildi. AK Partili Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile olan samimiyeti sayesinde de oğlunu işe aldırdığı iddiası ülkücüleri kızdırdı.

Üstelik Bafra Belediye Meclisinde MHP Grup Başkanı ve daimi encümen olan bir kişinin oğlunu işe aldırdıktan sonra herhangi bir muhalefet vasfının kalmayacağını belirten ülkücüler; " Bafra halkı AK Partili Belediye Başkanı seçti. Ancak,MHP meclis üyelerini de Bafralının üstün yararı için meclise gönderdi. AncakNaci Sürmeli'nin oğlunu işe sokması ile bu üstün yararı kendi adına kullandığı anlaşılıyor" dediler.

Bafralı ülkücüler, Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a, evinin bahçesinde kiraz ikram edemeyecek kadar durumu iyi olmayan ve işe girmeyi daha çok hak eden, bir çok ülkücü ve Bafralı varken Meclis üyesi Naci Sürmeli, ilçesine hizmet etmek yerine, Bafralıların oylarıyla seçildiği meclis üyeliğinde kendi ailesine hizmet etmeyi tercih ettiğini iddia ettiler.

SAMSUN SON HABER