LIV HOSPITAL SAMSUN'DAN AVUKATLAR GÜNÜ ZİYARETİ

LIV HOSPITAL SAMSUN'DAN AVUKATLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, Başhekim Dr. Yılmaz Karagöz,Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilara Kazanci, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç ve Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran'ı ziyaret etti.

Liv Hospital Samsun adına Samsun Barosu ve Samsun Başsavcılığı’na ziyarette bulunan Genel Müdür Akif Kırbaş, Başhekim Dr. Yılmaz Karagöz,Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilara Kazanci, Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç ve Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran nezdinde çiçek ve hediye takdim ederek tüm avukatların gününü kutladı. 

LIV HOSPITAL SAMSUN'DAN AVUKATLAR GÜNÜ ZİYARETİ

BaşsavcıMehmet Sabri Kılıç, “Liv Hospital Samsun’un değerli yöneticileri Akif Bey, Yılmaz Bey, Fatma Hanım ve Dilara Hanım’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Tüm avukatların gününü kutlarım” diye konuştu.

Samsun Barosu Başkanı Av.Pınar Gürsel Yıldıran ise “Liv Hospital ailesine 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yaptığı ziyaret ve hediyeleri için teşekkür ederim” dedi.