Dolmuşlar Araştırma Hastanesi'ne ne zaman çıkacak?

Dolmuşlar Araştırma Hastanesi'ne ne zaman çıkacak?

Samsun'da toplu taşıma esnafı Mustafa Demir'e seslenerek, 'Dolmuşlar Araştırma Hastanesi'ne çıkacaktı, verilen sözler nerede?' diye sordu.

Samsun'da 4.hat dolmuş başkanıHikmet Baş, pandemi dolayısı ile yeterince mağdur olduklarını ve Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan master planının devreye girmesi gerektiğini belirtti.

'MUSTAFA DEMİR'DEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ'

Hikmet Baş yaptığı açıklamada;'' Bir master planı çıkarttılar. İlçe minibüslerinin bu civara geleceğini söylediler.Mustafa Demir ile görüştüğümüzde 2021'in ilk çeyreğinde ilçe minibüslerinin geleceğini söyledi. Biz kendisinden bu konuda da bir açıklama bekliyoruz, hala bir gelişme olmadı'' şeklinde konuştu.

Dolmuşlar Araştırma Hastanesi'ne ne zaman çıkacak?

4.HAT ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Hikmet Baş ; Biz sürekli vatandaşlardan talep alıyoruz.4.hat Araştırma Hastenesi'ne ne zaman çıkacak diye. Bizim zaten son durağımızın hastaneye ulaşmasına 1 kavşak var. Gece özellikle bayan yolcumuz, kız çocuklarımız, yaşlı yolcularımız oluyor. Yeri geldiğinde bunları biz kendi vicdanımız gereği yasak olduğu halde hastanenin oraya kadar götürüyoruz. Mustafa Demir master planı doğrultusunda yılın ilk çeyreğinde bu uygulamaların devreye gireceğini ve 4.hattın Araştırma Hastenesi'ne kadar çıkacağını söyledi. Yılın ilk çeyreği bitti hala bir gelişme olmadı. Bu işte sadece biz değil, vatandaş kazanacak. İşi kolaylaşacak '' dedi.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ