Samsun'da hamamda vurgun iddiası!

Samsun'da hamamda vurgun iddiası!

İshak Taşçı 'nın Belediye Başkanlığı döneminde Atakum Belediyesi, Osmanlı Hamamı için 300 bin TL' lik ihaleye çıktı. Sonrası ise adeta yılan hikayesine döndü.

İshak Taşçı'nın Belediye Başkanlığı dönemindeAtakum Belediyesi 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin hemen öncesinde 300 bin TL'lik hizmet alımı ihalesine çıktı. İhalenin konusu Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamı'nın dış cephe kaplama işiydi. Ancak hamamın açıldığı gündeki hali ile şimdiki arasında bir fark yok. Bu durum da ihalenin yapıldığı ancak işin gerçekleşmemesine rağmen yüklenici firmanın belediyeden para aldığı şüphesini ortaya çıkarttı.

Atakum Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Atakum BelediyesiOsmanlı Hamamı'nın dış cephe kaplama işi 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin hemen öncesinde 300 Bin TL tahmini bedel ile ihaleye çıkıldı. Belediye dış cephe kaplaması için sadece işçilik hizmet alımı yapacaktı. İhaleyi 297 BİN 985 TL bedel ile S. A. isimli müteahhit kazandı.

Samsun'da hamamda vurgun iddiası!

SEÇİMLERE 3 GÜN KALA BİTMESİ PLANLANDI


08.03.2019 tarihinde işe başlanılması gereken ihalede işin bitmesi için istenen tarih 27.03.2019 olarak belirlendi. Yani 31 Mart yerel seçimlerinin hemen öncesinde.  

Samsun'da hamamda vurgun iddiası!

BİNANIN DIŞINDA KAPLAMA YOK

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamı'nın dış cephesinde herhangi bir çalışma yada değişiklik yok. Açıldığı günden bu yana aynı şekilde duruyor. Dış cephe kaplaması yapılmayan hamam için çıkılan ihaledeki 297 BİN 985 TL'nin ne olduğu ise merak ediliyor.

Samsun'da hamamda vurgun iddiası!

SAMSUN SON HABER