Cenaze ilanları web sitesi yayın hayatına başladı

Cenaze ilanları web sitesi yayın hayatına başladı

Cenaze İlanlarının Şehir şehir günlük yayınlandığı son dakika vefat haberleri ve güncel makalelerin yer aldığı cenaze ilanları web sitesi yayın hayatına başladı.

Günümüzde İletişimden, bilgiye ulaşma, bankacılıktan, alışverişe bir çok ihtiyaçımızı internetten görüyoruz. Ancak Cenaze İlanılarını il - il günlük takip edebileceğimiz bir internet platformuna Ülkemiz yeni kavuştu.

“DİN GÖREVLİLERİ VE MUHTARLARIMZA GÖREV DÜŞÜYOR”

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden http://cenazeilanlari.com.tr/ web sitesi kurucusu Mustafa Altuner, “Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirerek, “Hz. Peygamber Efendimizin (s.a.v) ‘Vefat haberini duyurmak sünnettir. Kişinin ölümünden yakınlarını, komşularını ve müslümanları haberdar edin” tavsiyesini yerine getirmiş oluyoruz.” dedi. Tüm hizmetlerin ücretsiz olduğunu belirten Altuner, “Bu web sitesi bir yatırım olmaktan öte büyük bir sosyal sorumluluk projesidir. Bir yakınımızı kaybettiğimizde sosyal medyamızda vefat ilanı paylaşıyoruz. Ancak Sosyal Medya da yayınlanan ilanları sadece bizi takip eden arkadaşlarımız görüyor, oysa vefat eden kişinin kendi çevresi ve kendi dostları var. Türkiye genelinde il il anlık Cenaze İlanları, Son Dakika Vefat Haberi ve Cenaze İşlemleri üzerine güncel makaleler ile insanların acılarını paylaşıyoruz. Muhtarlar ve Din Görevleleri başta olmak üzere Milletimizi http://cenazeilanlari.com.tr/ öncelik web sitemizi ziyaret ederek, amacımıza katkıda bulunmaya davet ediyorum.”