Müge Anlı, Samsunlu Emel Kılıç için tekrar seslendi!

Müge Anlı, Samsunlu Emel Kılıç için tekrar seslendi!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde, Müge Anlı Samsunlu ve yıllardır kayıp olarak aranan Emel Kılıç'ı tekrar gündeme getirdi.

Samsun Haber:  Yaklaşık 11 yıldır kayıp olarak arananEmel Kılıç 'ın cinayete kurban gittiğini defalarca programında belirten Müge Anlı,Samsun Emniyeti'ne de 'Vicdanlarda kanayan yaradır artık bu cinayet çözülsün' diyerek haykırışta bulunmuştu.

Müge Anlı, aklından hiç çıkmayan olayları bugün tekrar gündeme getirdi. Tokat da gerçekleşen Ali Rıza Arduç olayı ve her zaman olduğu gibi Emel Kılıç 'ı da dilinden düşürmedi.

Müge Anlı, Samsunlu Emel Kılıç için tekrar seslendi!

'EMEL KILIÇ RÜYALARIMA GİRİYOR'


Anlı, bugün yayında yaptığı açıklamada; 'Samsun'dan Emel'im var. Ben hiç isim falan tutamam aklımda ama bunlara taktım kafayı gerçekten. Şu kadıncağız nohutlarınız ıslatmıştı, hiç unutmuyorum. Emel rüyalarıma giriyor. O kadar yazık ki, nasıl katili bulunmadı. Hala kayıp olarak aranıyor, anlamak mümkün değil'' dedi.

Daha önce yayınlayanan bölümlerde de Emel'in katil zanlısının net bir şekilde kocası olduğunu ifade eden Müge Anlı, hala neden Samsun'da bu konuda bir gelişme yaşanmadığına oldukça şaşırdığını da ifade etti.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ