Taraftarlardan Mustafa Demir'e Büyük Tepki

Taraftarlardan Mustafa Demir'e Büyük Tepki

Samsunsporlu taraftarlar Batıpark Altyapı Tesisleri konusundaki tutumu nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e tepki gösteriyorlar.

Samsunsporlu taraftarların gündeminde yer alan isim Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanıMustafa Demir oldu.Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın dün yaptığı açıklamalar üzerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Batıparktaki Samsunspor Futbol Akademisi alanı ile ilgili verdiği sözleri tutmadığı anlaşılmıştı.

Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında Samsunsporlu taraftarlar da Mustafa Demir'e tepki göstermeye başladılar. Forza Samsun, Şirinler taraftar dernekleri ile İstanbul Samsunsporlular Derneği gibi oluşumlarla beraber kişisel olarak da Samsunsporlu taraftarlar sosyal medyadan Mustafa Demir'e tepki gösteriyorlar.

Bu akşam 20:55'te, Samsunspor Engellenemez etiketi ile bir çalışma yapacak olan Samsunspor taraftarları, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Samsunspor'a bakışını eleştiriyorlar. Mustafa Demir'in verdiği sözü tutması gerektiğini ifade eden taraftarlar "Samsunspor, Samsun şehrinin takımı değil mi?", "Bu düşmanca tutumun özel bir sebebi mi var?" gibi soruların cevaplarını arıyorlar.