İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Demir'e Tepki

İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Demir'e Tepki

İstanbul Samsunsporlular Derneği de diğer taraftarlar toplulukları gibi bir açıklama yayınlayarak Mustafa Demir'e tepki gösterdi.

Batıpark'taki Samsunspor Futbol Akademisi ile ilgili olarak başkanYüksel Yıldırım'ın açıklamaları yankı bulmaya devam ediyor. İstanbul Samsunsporlular Derneği de tıpkı diğer taraftarlar toplulukları gibi bir açıklama yayınlayarakMustafa Demir'e tepki gösterdi.

Açıklama şu şekilde:

Samsun şehrinde,Samsunspor'un da hakkı vardır!

Bu sözlerimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi özelinde, başkanlık makamında bulunan Mustafa Demir'e söylenmektedir. Çünkü inanıyoruz ki, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin, Samsunlu bir tek ferdi bile onunla aynı duygu ve düşüncelere sahip olamaz!

AdındaSamsun geçen bir kurumun başkanı olan ancak Samsunspor konusundaki samimiyetsizliği yıllardır meşhur bulunan Mustafa Demir, geçen hafta eline çiçek alıp tesislere giderek Samsunspor'a hizmet ettiğini sanıyorsa aldanıyor. Üstelik Samsunsporluları kandıramıyor.

Kendisi acaba hangi şehrin belediye başkanı olduğunu sanıyor? Ya da Samsunspor yabancı bir takım da, bizim haberimiz mi yok?

Sizden tek kuruş para istemeyen Samsunspor Kulübü Başkanımız Yüksel Yıldırım Bey'in hem Samsunspor'a hem de Türk futboluna kazandıracağı altyapı tesisleri için Batıpark'taki durumu bilmekteyiz. Sn. Yıldırım, Mustafa Demir'in nasıl bir tutum içinde olduğunu açıklamıştır. Gerçi bu, bizler için sürpriz değil, sadece üzücüdür!

Golf sahası ve diğer ihaleler konusunda bonkör olan Demir'in, konu Samsunspor'a gelince sanki kendi mülkünden veriyormuş gibi düşmanca bir kimliğe bürünmesi fecaattir. Samsunlu bile olmayan, Samsun'u kişisel ikbali için basamak olarak gören bu kişi, makamının gereğini yerine getirmek zorundadır.

Sanki Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun'un belediyesi değildir! Kendi şehrinde takımımızın kötülüğünü isteyenlerin üst düzey makamları işgal ediyor olması biz gurbetteki Samsunsporlular için de büyük bir utançtır. Çünkü bu düşmanlığı, buradaki diğer memleketlilere anlatma şansımız bile yok.

Şu açık ki, Samsunspor'umuz Mustafa Demir'den onun şahsına ait bir şeyi ya da keyif de bağışlamasını istemiyor. Samsunspor'un haklı ve masrafsız talebini karşılamak zorundadır. İşgal ettiği makam bunu gerektirir.

En kısa sürede, en az on yıllık kullanım hakkı olmak üzere, ilgili alan Samsunspor'umuza tahsis edilmelidir.

İstanbul Samsunsporlular Derneği