Haluk Tan: Yanlıştan dönüldü

Haluk Tan: Yanlıştan dönüldü

Samsun Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün Trabzon'a nakledilmesi konusunun gündeme gelmesinin ardından karar iptal edildi. MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, 'Samsun gerekeni yaptı' dedi.

Samsun haber - Sosyal medya üzerindenTelekom Samsun Bölge Müdürlüğü çalışanları Samsun'da faaliyet gösteren Bölge Müdürlüğü'nün Trabzon'a bağlanacağını söyleyerek tepki gösterdiler. Twitter'da konuyla ilgili hashtag açılarak bir çok isim Samsun'a destek verdi.

Konu hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu arayarak kararı iptal ettirdi.

SAMSUN GEREKENİ YAPTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Samsun Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün Trabzon'a nakledilmesini doğru bulmuyordum. Kent olarak doğru bir tepki verildi ve bunu bende destekledim. Samsun bölgenin lokomotif ili konumunda yer alıyor. Gerekliyse ihtiyaç duyulan illerde de şube, merkez açılabilir. Ama Samsun'da faaliyet gösteren Bölge Müdürlüğü'nün başka ile alınması yanlıştı. Kent olarak verilen haklı tepkinin ardından yetkililer doğru kararı vererek Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün Trabzon'a nakledilmesini iptal etti." dedi.

SAMSUN SON HABER