Erhan Usta: Biz Samsun'a sahip çıkacağız

Erhan Usta: Biz Samsun'a sahip çıkacağız

Dün yapılan TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'a Trabzon'a taşınacağını söylemişti. Kararın iptal edilmesinin ardından Usta, 'Onlar çıkmasa da biz Samsun'a sahip çıkmaya devam edeceğiz' dedi.

Samsun haber - İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, dün yapılan TBMM Genel Kurulu'nda Samsun Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün kapatılarak Trabzon'a taşınacağını gündeme getirmişti. Usta'nın konuşmasının ardından konu sosyal medyada gündem oldu.

KARAASLAN DEVREYE GİRDİ

Konu hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu arayarak kararı iptal ettirdi.

USTA: SAMSUN'A SAHİP ÇIKACAĞIZ

Erhan Usta yaptığı paylaşımda "Samsun'da kapatılan ve Trabzon'a bağlanan Telekom Bölge Müdürlüğü, Daire Başkanının kasasından çıkan milyonlar, altınlar... Şehit ailesinden mezarlık yeri için 20 bin TL istenirken, anketlere verilen 214 bin TL... Samsun sahipsiz değildir! Her konunun takipçisi olacağız! TBMM Genel Kurulunda, Samsun Telekom Bölge Müd. kapatılarak, Trabzon’a taşınmasını gündeme getirmemizden birkaç saat sonra bu yanlıştan dönülmüştür. Onlar çıkmasa da biz Samsun’a sahip çıkmaya ve her yanlışınızda karşınızda olmaya devam edeceğiz. #SamsunSahipsizDeğildir" dedi.

Erhan Usta: Biz Samsun'a sahip çıkacağız