Müge Anlı, Samsunlu Adem Bozkurt'u arıyor!

Müge Anlı, Samsunlu Adem Bozkurt'u arıyor!

Samsunlu Adem Bozkurt 5 Mart Cuma günü kayboldu. Bozkurt'un ailesi şüpheli kaybı için Müge Anlı'ya başvurdu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bugün,Samsun'unÇarşamba ilçesinde yaşayan kayıp Adem Bozkurt'u aramak için ailesi geldi. Bozkurt'un canından endişe eden aile Müge Anlı 'dan yardım istedi.

Müge Anlı, Samsunlu Adem Bozkurt'u arıyor!

48 yaşındakiAdem Bozkurt'un şüpheli kaybıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Arabası bir arazide bulunan Adem Bozkurt'un akıbeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu oldu. Adem Bozkurt'un eşi ve kızı Müge Anlı ekibine başvurdu. Peki, Adem Bozkurt'a ne oldu, bulundu mu?

ADEM BOZKURT CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

5 Mart Cuma günü Samsun’da kaybolan 48 yaşındaki Adem Bozkurt’un aile Müge Anlı’dan yardım istedi. “Bir misafirim gelecek” diyerek evden ayrılan Adem Bozkurt’un son görüşmelerden birini babasıyla yaptığı öğrenildi. Kumar alışkanlığı olduğu öğrenilen Bozkurt’un bir hafta on gün önce biriyle tartıştığı ortaya çıktı.

Müge Anlı, Samsunlu Adem Bozkurt'u arıyor!

Görgü tanığı arabası köy yolunda bulunan Adem Bozkurt’un başka bir araca bindiğini söyledi. Adem Bozkurt’un arkadaşı Mustafa Ulusoy, Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Yakın arkadaşıyla tartışan Ulusoy, kavga nedenini ise "kaldırmayacağımız kelimelerle küfretti." sözleriyle ifade etti.