Piazza çalışanları mağdur! Kaldırımda yemek yediler

Piazza çalışanları mağdur! Kaldırımda yemek yediler

Samsun Piazza AVM'de çalışan işçiler teras katının tamamen kapatılmasından dolayı mağdur oldu. Personeller yemeklerini dahi kaldırım kenarlarında yedi.

Türkiye'dekorona virüs salgını ile mücadele devam ederken, Mart ayından beri kapalı olan AVM'ler geçtiğimiz Mayıs ayında açılmıştı. Kurallar gereği AVM'ler sabah saat 10.00'da açılıyor ve akşam saat 20.00'de kapanıyor.

Samsun Piazza AVM'de çalışan personeller, teras katının tamamen kapatılmasından dolayı molalarında yemek bile yiyemediler.

Piazza çalışanları mağdur! Kaldırımda yemek yediler

PERSONELLER KALDIRIMDA YEMEK YEDİ

Piazza'da çalışan personeller mağdur olduklarını dile getirerek; "Bugüne kadar teras katına çıkıp yemek yeme ihtiyacımızı karşılıyorduk. Biz burada çalışanız, vatandaş gibi gezmeye gelmiyoruz. Mağazaların içerisinde yemek yeme şansımız yok. Vali Yardımcısı gelecek diye teras katı kapattılar ve çok sayıda personel kapının önünde soğukta titreyerek, kaldırım kenarlarında yemek yedi. Bu şekilde bir çalışma sistemi olamaz. Bize yemek ve çay molalarımızda ihtiyacımızı karşılayacak bir alan sağlamaları gerekiyor'' dediler.

Denetimin ardından teras katının personele tekrar açıldığı belirtildi.

SAMSUN SON HABER