Ömer Sarıalioğlu'na Ağır Ceza

Ömer Sarıalioğlu'na Ağır Ceza

Sosyal medya hesabından yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken İstanbulspor yöneticisi Ömer Sarıalioğlu'na PFDK tarafından ağır bir ceza verildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken İstanbulspor yöneticisiÖmer Sarıalioğlu'na,Samsunspor'un İstanbulspor'u deplasmanda mağlup ettiği maç sırası ve sonrasındaki hakaret ve davranışları nedeniyle PFDK tarafından ceza verildi. PFDK tarafından şu açıklama yapıldı:

"...Aynı müsabakada İSTANBULSPOR A.Ş. görevlisi ÖMER SARIALİOĞLU'nun, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik hakareti, ihraç sonrası hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemine yönelik hakareti ve tedbire uymama eylemleri nedeniyle FDT'nin 41/1-C, 35/4., 39/2., 95/4., 96/2., 98/2. ve 50/1-C maddeleri uyarınca toplam 19 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI VE 26.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle neticeten 11 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına..."