Bilnet Okulları'ndan büyük başarı

Bilnet Okulları'ndan büyük başarı

Bu yıl 26'ncısı düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Bilnet Okulları Samsun kampüsü 8.sınıf kademesinde il ikinciliği ve ilçe birinciliği alarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 

"Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası"na Türkiye çapında yer alan farklı kampüslerinde eğitim gören “İlkokul (3-4. sınıflar)”, “Ortaokul (5-6-7-8. sınıflar)” ve “Lise (9-10-11-12. sınıflar)” kademelerindeki öğrencileriyle katılanBilnet Okulları, online olarak gerçekleştirilen Bölge Finallerinde gösterdiği başarı sonrası Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

Ankara, İzmir, Kocaeli, Samsun ve Bodrum Kampüslerinde eğitim gören ve yarışmaya farklı kademelerde katılan öğrenciler aldıkları sonuçlarla okullarının adını İl derecelerine taşıdı.

Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra Sağ, "Akademik başarıda da büyük rol oynayan, öğrencilerimizin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan bu yarışmada emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere herkesi kutluyor, 20 Mart 2021 Cumartesi günü yapılacak olan Türkiye Finallerinde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

BİLNET SAMSUN KAMPÜSÜ

8. sınıf kademesinde yarışmaya katılım sağlayan 179 okul arasından, Samsun İl 2., İlçe 1.si oldu.