'Toybelen'e taşınacak olan esnaf halinden memnun'

'Toybelen'e taşınacak olan esnaf halinden memnun'

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Toybelen'e taşınacak olan Gülsan Sanayi esnafının son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Toybelen'e taşınacak olan Gülsan esnafının hiçbir mağduriyet yaşamayacağını, gerekli bütün imkanların sağlandığını belirtti.

'ESNAF FİYATLARDAN MEMNUN'

Eyüp Aydın; ''Toybelen'de yapılan projenin Samsun için büyük bir değer olduğunu düşünüyoruz. Bu Samsun için bir fırsattır. Çok kısa bir zamanda bitirilecek. Esnafın tamamı olumsuz fikirde değil. Çok sayıda esnaf fiyatların uygun olduğu ve almayı planladıklarını dile getiriyor. Esnaf ödeme imkanları doğrultusunda bir yardım istiyor sadece. Mustafa Demir bu konuda da yardımcı oldu ve şartları olgunlaştırdı'' açıklamasında bulundu.

'Toybelen'e taşınacak olan esnaf halinden memnun'

'ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK'

Esnafın duruma olumlu baktığını dile getiren Eyüp Aydın; ''Çoğu esnaf alabilecek durumda, alamayanlara da kiracı durumunda imkan sağlanacak. Hiçbir birikim yapmayıp dükkan sahibi olunmuyor maalesef bu şartlara uygun değil. Başka bir alternatifi yok, düzen bu şekilde yani. Bunu çok fazla dallandırıp budaklandırmamak gerekiyor. Bir mağduriyet yaşanacak olsa biz bunun önüne geçeriz ve izin vermeyiz'' dedi.

HABER KÜBRA ÖKSÜZ