Erman Toroğlu'dan Ümraniye Maçıyla İlgili Şok İddia

Erman Toroğlu'dan Ümraniye Maçıyla İlgili Şok İddia

Eski hakem ve TV yorumcusu Erman Toroğlu, Samsunspor'un Ümraniyespor maçındaki hakemlerle ilgili şok bir iddia paylaştı.

Geçen hafta oynananÜmraniyespor-Samsunspor maçındaki hakem faciasının yankıları sürüyor. Ramazan Keleş ve yardımcılarının kural hataları ve maçla ilgili verilecek kararla ilgili eski hakem ve TV yorumcusuErman Toroğlu'dan şok bir iddia geldi. Toroğlu, dün akşamki programda şu ifadeleri kullandı:

"Ümraniye - Samsunspor maçındaki dört hakeme sezon sonuna kadar maç yok ve zaten olmadığı zaman da hakemlikleri bitti. Gözlemci de dahil olmak üzere,duyduğum kadarıyla... Çünkü gözlemci olaya el koyabilirdi, yardımcıları koyabilirdi. Yani düdük çalana, oyunu başlatana kadar toparlayabilirlerdi. Düşün, hakemler bunları bilmiyorlar. O tip maçları yöneten hakemler bilmiyor, gözlemcisi oturuyor yukarıda. O da bilmiyor, yoksa toparlayacaklar. Girse, "bir dakika, hop kardeşim" dese, toparlar hepsinin işini bitirmişler. Doğru yapmışlar, hakemlikleri bitmiş. Ertuğrul hoca atıldı. Günah değil mi onun atılması? O kapasitedeki maç idareden adamların yapmaması gereken hatalar. Demek ki ne zavallı pozisyondalar..."