Geylani: İkinci Yarı İstediğimiz Şeyleri Yaptık

Geylani: İkinci Yarı İstediğimiz Şeyleri Yaptık

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, Bandırmaspor maçını değerlendirdi.

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, 3-1 kazandıkları Bandırmaspor maçının sonunda bazı açıklamalarda bulundu. Geylani şunları söyledi.

"Maç öncesi tesislere gelerek takımımıza moral veren taraftarımıza teşekkür ederim. Bugün tesisten ayrılırken taraftarımızın yapmış olduğu ciddi bir hazırlık vardı. Bu maçın kazanılmasında da bizde ve oyuncuların üzerinde ciddi bir motivasyon olduğunu düşünüyorum.

Maçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Royal Hastanesi Bandırmaspor takımı topladığı 27 puanın 15’ini son 6 haftada toplamıştı ve ligin en fazla ikili mücadele kazanan takımıydı. Önde baskıyla başlayalım, savunma ve orta saha bloğu arasında fazla sayıda buluşma gerçekleştirelim ve bunun devamında da yapacağımız merkez ve kenar ataklarında sonuca gidelim diye düşünmüştük. Maça iyi başladık ve akabinde golü de bulduk. Fakat yine önde oynamaya devam ederken, uzun öne atılan ve korner olan top neticesinde farklı eşleşmede zamanlama hatasından dolayı oyun 1-1’e geldi. İlk yarı 2 pozisyon verdik. Fakat bizim de yakaladığımız 2-3 tane pozisyon var. Asıl işi nerde gördük derseniz, maçın ikinci yarısında gayet iyi oynadık. Yakaladığımız 5-6 tane pozisyon var. 2 tane direkten dönen topumuz var. Yapmak istediklerimizi sahaya daha iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Bunda da en önemli etkenin topu geri kazanma süremizi kısa tutup, topu kaybettiğimiz andan itibaren yaptığımız baskı ile birlikte rakibi kendi yarı sahasından çıkartmadan orada oynadığımız oyun olarak görüyorum.

Şimdi bu maçtan 3 puanla ayrıldık. İç saha, favori oyun, iyi fakat biz bunu deplasman maçlarına taşımak zorundayız. Aynı oyunu, aynı karakteri deplasman maçlarında da göstermeliyiz. Bundan sonra yapacağımız iş çıkacağımız 2 deplasman karşılaşmasında da aynı oyun stratejisi ile oynamak ve toplayabildiğimiz puanları toplayarak tekrar iç saha maçına dönmek olacaktır.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 3-1 yenildikleri Samsunspor maçı sonrasında rakibin kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.
3-1 kaybettikleri Samsunspor maçının ardından maç sonu basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, karşılaşmayı değerlendirdi.

“Rakibimiz bizden daha iyi oynadı”
Samsunspor maçında daha önceki haftalara nazaran çok gol pozisyonu verdiklerinin altını çizen Erkan Sözeri, “Son 7-8 haftada hiç vermediğimiz kadar pozisyonu bir maça sığdırdık. Bu bizim açımızdan olumsuz bir tabloydu. Rakibimiz bizden daha iyi oynadı, bunu kabul etmek lazım. Biz sahada düşündüklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Buna rağmen girdiğimiz pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilsek buradan puan veya puanlarla ayrılabilirdik. Çok iyi oynamadığımız bir maçı kaybettik. Dolayısı ile bundan sonraki İstanbulspor maçına odaklanacağız. Bunlar bizi demorolize etmeyecek” dedi.