İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Ümraniye Açıklaması

İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Ümraniye Açıklaması

İstanbul Samsunsporlular Derneği bir basın açıklaması ile Ümraniyespor maçına değindi.

İstanbul Samsunsporlular Derneği bugün oynanan Ümraniyespor-Samsunspor karşılaşması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Dernek şu ifadelere yer verdi:

"Türk Futbol Kamuoyuna

Samsunspor'umuzun bugün Ümraniyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşma futbol kamuyonun gündemine geldiği gibi Türk futbol tarihine de geçmiştir. Ancak maalesef bu durum, üstünde hakem kıyafeti olan bir kişi ile sportmenlikle ilgisi olmayan bir futbolcudan kaynaklanmıştır.

Maçın son bölümündeki fiyaskosu kadar maç genelinde de kötü niyetli ve berbat bir yönetim sergileyen Ramazan Keleş’in, bundan sonra kendisine yeni bir meşgale bulmasını ve bu oyunun kaderiyle oynamamasını bekliyoruz!

Attığı muhteşem gol(!) için, fevkalade bir sevinç ve yatış gösterisi sergileyen Okan Derici'nin golde büyük payı olan Ramazan Keleş'e koşup sarılmaması içimizi yakmışsa da, aynı Okan Derici'nin takım arkadaşları tarafından da tescillenen centilmenlik dışı işlerini kınadığımızı da belirtmeliyiz. Ahlak dışı kazanç, utanç kaynağı olmalıdır!

Elbette sonrasındaki davranışları için, Okan Derici hariç, bütün Ümraniye takımı ve teknik ekibine futbol adına teşekkür ederiz.

Kulübümüz çok açık bir şekilde ortaya çıkan kural hatası nedeniyle TFF'ye başvurusunu yapacağını duyurdu. Bu maçın hakem faciası değil ama kural hatası nedeniyle tekrar edileceğine olan inancımız tamdır. Tekrarlanacak maçta üç puanı alacağımıza ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz.

Saygılarımızla...

İstanbul Samsunsporlular Derneği