Arzu Aygün'ün babası feryat etti! Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı

Arzu Aygün'ün babası feryat etti! Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı

Samsun'da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki kadının cesedi çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Arzu Aygün 'ün sevgilisi Muharrem Coşkun tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Samsun 'un Atakum ilçesinden 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı Arzu Aygün 'den bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili kayıp kadının akrabası olduğu ileri sürülen Muharrem Coşkun gözaltına alındı.

ARZU AYGÜN'Ü ÇUVALA KOYUP ATMIŞ

Muharrem Coşkun suçunu itiraf etti ve cesedin bulunduğu yeri gösterdi.Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'unTerme ilçesininGökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Katil Muharrem Coşkun kıskançlık krizi yüzünden Arzu'yu tabancayla vurduğu itiraf etti.

Muharrem Coşkun tarafından öldürülen Arzu Aygün'ün babası Seyfullah Aygün,Müge Anlı'nın programında ağlayarak feryat etti.

Seyfullah Aygün; "Kızıma sahip çıkamadım, aksiydi, söz dinlemezdi, tutamadım. İçim yanıyor. Bu katil idam edilsin" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Arzu Aygün'ün babası feryat etti! Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı

Acılı babanın sözleri Müge Anlı'yı da duygulandırdı ve oda gözyaşlarını tutamadı.Müge Anlı; 35 yaşındaki kadına napıcaktınız, nasıl tutacaktınız ki, kendinizi suçlamayın lütfen'' dedi.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ