Samsun'daki Arzu Aygün olayı Müge Anlı'yı çıldırttı! ' Sen hala nasıl dışarda dolaşıyorsun'

Samsun'daki Arzu Aygün olayı Müge Anlı'yı çıldırttı! ' Sen hala nasıl dışarda dolaşıyorsun'

Samsun'da kaybolan Arzu Aygün'ün ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Aile kızlarının bir süredir mesajlaştığı Muharrem Coşkun'dan şüpheleniyor. Aralık ayından bu yana haber alınamayan Arzu Aygün'ün cep telefonunun 5 yıldır beraberlik yaşayan Muharrem Coşkun'da çıkması şüpheleri arttırdı.

17 Aralık'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Arzu Aygün'ün ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 35 yaşındaki, 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün son olarak Muharrem Coşkun'un aracına bindiği öğrenildi. Sorguya alınan Coşkun, Arzu Aygün'ün kendisine telefon ve flash bellek bırakıp gittiğini iddia etti.

Canlı yayına bağlanan Muharrem Coşkun, yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı adeta çıldırttı.

'BU MESAJLARI SİZ ATTINIZ'

Müge Anlı'nın ; ''Siz Arzu'yla 16 Aralık'ta görüşyorsunuz. Cep telefonunu da size bırakıyor. 18 Aralık'ta kızıyla , babasıyla ve arkadaşıyla size bıraktığı telefondan mesajlaşmaları var. O zaman bu mesajları siz attınız'' sorusu üzerine verdiği cevap herkesi şaşırttı.

Samsun'daki Arzu Aygün olayı Müge Anlı'yı çıldırttı! ' Sen hala nasıl dışarda dolaşıyorsun'

EMNİYETTEN ATILAN MESAJA ARZU AYGÜN ADINA CEVAP VERDİ

Muharrem Coşkun konuşmasında; ''Benim yazdığım mesajlar var ama benim yazmadığım mesajlar da var. Emniyetten mesaj attılar. Arzu hanım bize ulaşın diye. Ben de şu an müsait değilim ulaşamam, arayamam bulunduğum yerde telefon yok diye yazdım'' dedi.

''SEN HALA NASIL DIŞARDA DOLAŞIYORSUN?''

Muharrem Coşkun'un yaptığı açıklamalar üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı; '' Niye yazdınız böyle bir şey? Polis mesaj atıyor bize ulaşın diye, siz de arayamam diyorsunuz öyle mi? Valla kusura bakmayın siz hala nasıl dışarda dolaşıp benimle telefonla konuşuyorsunuz, ben hakikaten anlamıyorum yani. Siz neden emniyete aradığınız kişinin telefonu benim elimde, bana şu gün bıraktı gitti. Ben geleyim bildiklerimi anlatayım demediniz. Emniyet yetkilileri Arzu'nun telefonunun sinyalini takip ediyor ve gelip sizin evde olduğunu o şekilde ortaya çıkarıyor'' şeklinde konuştu.

Samsun'daki Arzu Aygün olayı Müge Anlı'yı çıldırttı! ' Sen hala nasıl dışarda dolaşıyorsun'

MÜGE ANLI: ARZU'NUN HAYATTTA OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Müge Anlı; ''Arzu bana bir şey olursa telefonla bellek sende kalsın diyor. Sen polise attığın mesajla şunu demek istedin. Beni aramanıza gerek yok. Ben hayattayım, sağlıklıyım, müsait değilim sadece. Neden polisi yanıltmak istediniz? Ben Arzu'nun çok hayatta olduğunu düşünmüyorum açıkçası artık. Ya Arzu'nun başına siz bir iş getirdiniz. Ya da siz birine teslim ettiniz. O kişilerin ismi çıkmasın diye söylemiyorsunuz. Emniyeti de bu şekilde kandırma yoluna gittiniz. Başka seçenek yok. Sen polise nasıl yanıltıcı mesaj atarsın? Polise yalan ifade vermek demek birşey saklamak demek.Polis bu kadar inceleme yapıyor ve Arzu'nun telefonunu senin evinde buluyor. Sen şu an nasıl serbestsin, dolaşıyorsun orasını anlamıyorum'' dedi.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ