Müge Anlı'da kayıp Samsunlu Arzu Aygün konuşuldu! Cinayet şüphesi

Müge Anlı'da kayıp Samsunlu Arzu Aygün konuşuldu! Cinayet şüphesi

Arzu Aygün 17 Aralıkta Samsun'da kayboldu. Aygün'ün ailesi Müge Anlı'ya başvurarak kızlarının canından endişe ettiğini belirtti.

17 AralıktaSamsun'da kaybolanArzu Aygün'den haber alamayan ailesiMüge Anlı'ya başvurarak, kızlarının öldürülmüş olabileceğinden şüphelendiklerini dile getirdi.

Genç kadının ailesi kızlarının son olarak sevgilisiMuharrem Coşkun'un arabasına bindiğini ve o günden itibaren Arzu Aygün'den haber alamadıklarını söyledi.


Samsun Denizevleri Polis Merkezi
ne 24 Aralıkta kayıp başvurusu yaptıklarını belirten aile; ''Kızımız 17 Aralıkta kayboldu. Ancak telefonundan sürekli çocuklarına mesaj çekiyormuş. Ben iyiyim, beni aramayın diyormuş. Mesaj atmayı bırakınca torunum annesinin kayıp olduğunu bize söyledi. Polisin yaptığı soruşturmada sevgilisi Muharrem Coşkun gözaltına alındı ve Arzu'nun telefonunu ona bırakıp gittiğini söyledi. Kızım telefonunu Muharrem'e bırakıp gittiyse o mesajları kim atıyordu o zaman? Arzu'nun hayatından endişe ediyoruz. Sağ olduğuna dair hiçbir iz yok.Benim kızıma ne yaptıysa Muharrem yapmıştır. Arzu 7 sene önceAvusturya'dan Samsun'a döndü. Muharrem Coşkun evli ve çocukları var. Ayrıca kızımızla da ilişkisi vardı ve biz kızımızı para karşılığında başkalarına sattığından da şüpheleniyoruz. 5 yıldır kızımızla beraberdi ve sürekli evleneceğim diye kandırıyordu '' dedi.ARZU AYGÜN CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ 

Müge Anlı'da kayıp Samsunlu Arzu Aygün konuşuldu! Cinayet şüphesi