İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Saral'a Tepki

İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden Saral'a Tepki

İstanbul Samsunsporlular Derneği bir açıklama yaparak İstanbulspor yöneticisi Ömer Saral'a tepki gösterdi.

İstanbul Samsunsporlular Derneği bir bildiri yayınladı ve Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım hakkında açıklamalar yapan İstanbulspor yöneticisi Ömer Saral'a tepki gösterdi. Dernek açıklamasında Saral'ın adının bile geçmemesi ve muhatap alınmaması dikkat çekti. Derneğin açıklaması şu şekilde:

"Önemsiz Bir Konu Hakkında...

Samsunspor'umuzun Başkanı Sn. Yüksel Yıldırım'la ilgili birtakım twitler atan bir şahsa rastlamış bulunmaktayız.

Bu şahıs, kendisi ya da taraftarı bile olmadığı ama asbaşkanı olduğu kulübüne dair bazı konularda açıklama yapmak istiyorsa, bunu sayın başkanımızın onun şahsına hiç değil de, yöneticisi olduğu kulübüne eleştirilerini yaptığı ve konuştuğu platformlarda yapması doğru olurdu. Mesela TFF toplantısında!

Sosyal medyadan atıp tutmanın nasıl bir amaç taşıdığını bilmiyoruz.

Sosyal bir vakadır; şöhret olmanın pek çok yolu vardır. Bu bir şeyler başararak olabileceği gibi. kendinizi sizden çok üst kategoride olan bir şeylere hasım ilan edip, onlarla kavga ederek de yapabilirsiniz bunu. İyi denince akla kötünün de gelmesi gibi, o kişi de gelir öylece.

Böylece, sosyal medyadaki "herhangi biri" mesabesindeyken, büyük harfli laflar ederek ve elbette haddinizi aşarak da şöhret olabilirsiniz. Bu durum sizi belki muhatap yapar lakin haklı yapmaz.

Ölümün eşiğinden dönmüş, üstelik hastaneye beraber gittiğı arkadaşını kaybetmiş ve yaşça sizden hayli büyük bir insana karşı sosyal medyada kullandığınız üslup sizin niteliğinizi ortaya koyar. Eskilerin dediği gibi, "üslub-u beyan, ayniyle insan..."

Hele hele gelen tepkilerin ardından yalnız kalınca, tabiri caizse yeni bir cephe açıp, iki güzide ve değerli camiayı kapıştırmaya çalışmak da sizin fikrinizin zayıf, niyetinizin ise kötü olduğuna işarettir.

Mazısı 1927'ye dayanan, tarihi büyük başarılarla dolu, Türk futbolunun en önemli markalarından biri ve armasında büyük Atatürk'ü taşıyan, dahası onu çok ama çok seven taraftarları bulunan Samsunspor'umuz, eski güzel günlerine dönmek üzere coşkulu bir yürüyüşe çıkmıştır. Allah'ın izni ve camiamızın birlikteliğiyle büyük başanlar kazanacaktır.

Açıkçası bir iki yıl sonra bile, biz bu kişi için "keşke muhatap alıp da cevap bile vermeseydik" diyeceğiz.

Hatta hiç hatırlamayız bile bu yazdıklarımızı..."

İstanbul Samsunsporlular Derneği