Gram altın kaç TL? Altın fiyatları 21 Ocak 2021

Gram altın kaç TL? Altın fiyatları 21 Ocak 2021

Altının gram fiyatı rekor seviyesinde oldukça uzak bir konumda yer alsa da yatırımcısı son gelişmeleri takip etmeyi sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın ve diğer altın fiyatları kaç TL? İşte 21 Ocak'ta altın piyasasında son durum?

Güncelaltın fiyatları dış piyasada ons altın kaynaklı iç piyasada da dolar kuru kaynaklı değişimler yaşamayı sürdürüyor. Aşı gelişmeleri sonrasında altının onsunda yaşanan hızlı düşüş yatırımcısını üzmüştü. Ons altının bin 900 dolarlardan bin 849 dolarlara kadar gerilemesiyle birlikte iç piyasada da geri çekilmeler yaşandı.

Dün altının ons fiyatındaki yükselişe karşın dolar kurundaki düşüşe paralel yatay bir seyir izleyen gram altın, günü bir önceki kapanışın hemen altında 441,7 liradan tamamladı. Bugün ise altın güne yükselişle başladı. İşte güncel altın fiyatları..

21 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

ALTININ ONS FİYATI NE KADAR?



Ons altın 20 Ocak Perşembe gününe 1871 dolar seviyesinde başladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Haftanın dördüncü işlem gününde altının gram fiyatı 446 liradan işlem görüyor.


ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının gram altın kadar tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 727 liradan alınırken aynı dakikalarda 737 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Ons altındaki sert düşüş sonrası 3 bin liranın altına gerileyen ve burada sabitlenen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 898 liradan alınırken aynı dakikalarda 2 bin 941 liradan da satışa sunuluyor.

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

Bugün 22 ayar bilezik alış 405 TL, satış ise 407TL'den işlem görüyor.

2021 yılına dalgalı seyirle başlayan altın fiyatları için uzmanlar tahminlerini belirtiyor. Altın, yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmazsa altının yüksek seviyelere doğru fırlayabileceği belirtiliyor. Yılın ilk yarısında teşvik paketinin altın piyasalarını şekillendireceği ikinci yarısında ise enflasyonun piyasaları şekillendireceği düşünülüyor.