Samsun'da maganda kurşunu bu hale getirdi

Samsun'da maganda kurşunu bu hale getirdi

Samsun'da yaşayan 30 yaşındaki Emre Karasan, yılbaşı gecesinde başına isabet eden yorgun mermi sonucu, felç kaldı.

Olay,Samsun'unİlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde yılbaşı gecesi meydana geldi. Yılbaşı kutlaması adı altında balkonlardan ve binaların çatılarından silah patlatan magandalar, 30 yaşındaki bir gencin hayatını kararttı.

Silahların patlamasıyla çatıda beslediği köpeğine bakmaya çıkan Emre Karasan, köpeğine yemek verdiği sırada bir magandanın silahından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu, kanlar içinde yere yığıldı.

Olay yerine gelen ambulans ileSamsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan genç ameliyata alındı. Tam 16 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve yaşam mücadelesi veren Emre Karasan, 3 gün önce hastaneden çıkarak evine döndü.

Ancak kurşunun başına isabet ederek sinirleri zedelemesi sonucunda, kısmı felç yaşayan Emre Karasan, vücudunun sol kısmını hareket ettiremiyor.

Samsun'da maganda kurşunu bu hale getirdi

"5 DAKİKALIK ZEVK İÇİN ÖLEBİLİRDİM"

Maganda kurşununun hedefi olan ve kısmı felç geçiren Emre Karasan yaptığı açıklamada; "Yılbaşı gecesi çok silah atıldı. Her evden silah sesi geliyordu. Ortalık adeta savaş alanına dönmüştü. Köpeğim seslerden korkup havlamaya başladığı için ben de yukarı ona bakmaya çıktım. Bu sırada başımdan vurulmuşum. Ne olduğunu anlayamadım. Sonrasını da zaten hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım. Bu tür bir eğlenme şekli olamaz. Yani 5 dakikalık bir zevk için insanlar mermi sıkıyor. O 5 dakikalık zevkleri için ben ölebilirdim. Yine çok şükür atlattık. Sol tarafım tutmuyor kısmi felç geçirdim. Doktorlar fizik tedaviyle düzelebileceğimi söyledi. İnşallah düzelirim. Bu kişilerin de yakalanarak cezalandırılmasını istiyorum. Beni işimden gücümden ettiler. Çalışamaz hale geldim. Ev geçindiriyordum ama şimdi aileme bakamıyorum. Yetkililerden yardım istiyorum. Sayın Valimizden yardım etmesini istiyorum" dedi.

Samsun'da maganda kurşunu bu hale getirdi