Canlı yayında 20 Ocak için anma programı yapılacak!

Canlı yayında 20 Ocak için anma programı yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'İz Bırakanlar' programında yarın 20 Ocak 1989 yılındaki kazada hayatını kaybeden Samsunspor değerlerini anacak.

 Başkan Mustafa Demir, Yılport Samsunspor BaşkanıYüksel Yıldırım, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve birçok değerli ismin katılacağı canlı yayının moderatörlüğünü TRT Spor’un deneyimli spikeriErdoğan Arıkan yapacak.

Canlı yayında 20 Ocak için anma programı yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor Eski Futbolcusu ve Eski Başkanı Emin Kar ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da yer alacağı, Başkan Yüksel Yıldırım, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eski Milli Futbolcular Oğuz Çetin, Ali Gültiken ve Cüneyt Tanman’ın da video konferansla katılacağı canlı yayında hayatını kaybeden Teknik DirektörNuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomiç ve otobüs şoförü Asım Özkan anılacak.

“Son Deplasman Kara Sevda” başlığı ile yayınlanacak program Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında saat 21.00’de başlayacak. Programda ayrıca 55 kişiye Samsunspor forması hediye edilecek.