İlkadım Belediyesi'nde usulsüzlük! Samsunlu askeri mağdur ettiler

İlkadım Belediyesi'nde usulsüzlük! Samsunlu askeri mağdur ettiler

Samsunlu asker Selçuk Çetin, İlkadım Belediyesi tarafından mağdur edildiğini iddia etti.

Şırnak'ınBeytüşşebap ilçesinde terörle mücadelede görev yapan Samsunlu asker Selçuk Çetin, İlkadım Belediyesi tarafından apartmanın altında market olduğu için iskan alamadıklarını, fakat markete iskanı verenin de yineİlkadım Belediyesi olduğunu açıkladı. 

Selçuk Çetin İlkadım Belediyesi tarafından mağdur edildiğini belirterek, durumun çözülmesi için yetkilere çağrıda bulundu. 

'ASKER OLDUĞUM HALDE BAŞKAN BENİ MAKAMINA KABUL ETMEDİ'

Selçuk Çetin açıklamasında; ''Apartmanda bir daire satın aldık ve iskan alma konusunda sıkıntı yaşadık. Marketin bulunduğu alan apartmanın ortak alanı. Biz bu durumu İlkadım Belediyesi'ne apartmandan 3 kişi dilekçe yazarak belirttik.  Dilekçemizin cevabı olumlu geldi ve haklı olduğumuz belirtildi.  Belediye oradaki markete15 gün süre verdiklerini ve çıkmazsa kapatacaklarını söylediler. Yasal süre bittiği halde hiç bir şekilde gelişme olmadı. İlkadım Belediye BaşkanıNecattin Demirtaş ile görüşmek istedim ancak asker olduğum halde beni makamına kabul etmedi'' açıklamasında bulundu. 

İlkadım Belediyesi'nde usulsüzlük! Samsunlu askeri mağdur ettiler

'İLKADIM BELEDİYESİ KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR'

Samsunlu asker Selçuk Çetin; ''Biz bu marketin ruhsatsız çalıştığını mart ayında şikayet ederek belirttik. Eylül ayında bu markete ruhsat vermişler. Apartmana ait bir alana nasıl ruhsat verilebiliyor. İlkadım Belediyesi apartmana ait olan yerde market olduğu için apartmana iskan vermiyor. Ancak markete ruhsat veren de belediyenin kendisi, bu nasıl bir durum. Belediye kendi içerisinde çelişiyor. O zaman bizim alanımızda bulunan marketin ruhsatını iptal edip bize iskan vermeleri gerekiyor. O kadar insan bu durumda mağdur oldu hala bir işlem yapılmadı.Müteahhit tarafından dairenin teslim edilme süresi dolmasına rağmen iskan alınmadı ve teslim edilmedi. Mağduriyetimiz hala devam ediyor.'' dedi.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ

İlkadım Belediyesi'nde usulsüzlük! Samsunlu askeri mağdur ettiler