Gökhan'dan Beklentiler Büyük

Gökhan'dan Beklentiler Büyük

Yılport Samsunspor'un yeni transferi Gökhan Karadeniz'den hem Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın hem de taraftarların büyük beklentileri var.

Ara transfer döneminde Samsunspor'un kadrosuna kattığı isimlerden birisi de Gökhan Karadeniz oldu. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Süper Lig takımlarından Hatayspor'dan transfer edildi. Gökhan Karadeniz aslına bakarsanız tam da bu ligin oyuncusu. Uzun yıllardır Birinci Lig'de mücadele eden Gökhan, burada Antalyaspor, Erzurumspor ve Hatayspor forması ile şampiyonluklar yaşadı. Ayrıca Altınordu, Bandırmaspor ve Göztepe gibi takımların da formasını giyen Gökhan attığı ve artırdığı gollerle dikkati çekmişti.

Gökhan'dan Beklentiler Büyük

Hem forvet kanat pozisyonunda hem de forvet arkasında orta sahada hücuma dönük olarak oynayabilen Gökhan, gol özelliği yanı sıra gol pası konusunda da hayli maharetli. Geçmiş yıllarda Samsunspor'a karşı rakip olarak da mücadele eden Gökhan Karadeniz, hırslı yapısıyla dikkatleri çeken bir oyuncu. Sezonun ilk devresinde forvet hattından istediği verimi elde edemeyen Samsunspor'un bu soruna çözüm olabilecek isimlerden birisi olarak düşünülüyor. Elbette Gökhan'ın yanına birkaç takviye daha yapılması bekleniyor.

Samsunspor ile birlikte ilk antrenmanına Pazartesi günü çıkan ve çalışmalarını takımla birlikte Samsun'da sürdüren Gökhan Karadeniz'den, hem teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hem de taraftarın büyük beklentileri olduğunu söyleyebiliriz. Kaldı ki, Gökhan, geçmişi ve potansiyeli ile bu beklentileri karşılayabilecek bir oyuncu olarak görülüyor.