Müge Anlı defalarca Samsun'a seslenmişti! Emel Kılıç dosyası yeniden açılacak mı?

Müge Anlı defalarca Samsun'a seslenmişti! Emel Kılıç dosyası yeniden açılacak mı?

Bir süre önce Müge Anlı, Emel Kılıç 'ın konusuna değinerek Samsun'da emniyet yetkililerine çağrıda bulunmuştu. Peki Emel Kılıç dosyası yeniden açılacak mı?

Samsun'da 7 Şubat 2012 tarihinden beri kayıp olanEmel Kılıç, kamuoyunun gündeminden düşmüyor.ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen olay yıllardır çözüme kavuşmayı bekliyor.

Programında sürekli bu olayı gündeme getiren Müge Anlı, ''Samsun İl Emniyet Müdürüne rica ediyorum.Vicdanlarda kanayan yaradır artık bu cinayet çözülsün' demişti.

Müge Anlı defalarca Samsun'a seslenmişti! Emel Kılıç dosyası yeniden açılacak mı?

'SAMSUN'A EMNİYET MÜDÜRÜ OLMAK İSTİYORUM'

Müge Anlı bir süre önceEcrin Kurnaz olayındaki gelişmelerden sonra yaptığı açıklamada;''Samsun hareketlenmişken keşke şu Emel'in de katilini alsalar.Nereye emniyet müdürü olsan deseler, Samsun diyeceğim. Gideceğim Emel'i öldüren adamı alacağım, çünkü biliyorum kim olduğunu. Bazen sinir oluyorum gerçekten. Katil elini kolunu sallaya sallaya ortada dolaşıyor yani ölmesini bekliyoruz heralde. Her Samsun dendiğinde Emel'in adını geçirmeden edemiyorum. 3 tane çocuğuna nohutlarını ıslatmıştı, yeşillenmiş evde hiç gözümün önünden gitmiyor. Bir de kocası eve girmesin diye ziller yapmıştı kapıların kilit yerlerine, uyansın sesine diye. Kendi kendine bir alarm sistemi kurmuştu'' demişti.

EMEL KILIÇ DOSYASI YENİDEN AÇILIYOR MU?

Yıllardır gündemden düşmeyen Emel Kılıç dosyasına ilişkin henüz bir bilgi yok. Samsun Emniyet yetkilileri dosyayı yeniden açtı mı, yoksa gizli bir soruşturma mı yürütülüyor? bilinmiyor. İlerleyen zamanlarda konuya ilişkin olumlu bir gelişme yaşanması bekleniyor.