Savaş Kiraz'dan Başkan Aksu'ya yanıt

Savaş Kiraz'dan Başkan Aksu'ya yanıt

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'nun, 'Destek Paketinde esnaf çok memnun' açıklamasına yanıt.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan destek paketinin esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, "Ben Sayın İl Başkanına sormak isterim bu memnun olan esnaf camiası kim?" dedi.

Başkan Kiraz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Ben Sayın İl Başkanına sormak isterim bu memnun olan esnaf camiası kim? Hangi camia çok memnun? Ne zaman hangi esnaf camiası sizi aradı da biz çok memnunuz dedi? Bu memnunluğun oranı ne? Size göre bir TESK Başkan Vekili, bir SESOB Başkan Vekili, bir Oda Başkanı olarak bizler doğruyu konuşmuyor muyuz? Müsait olursanız buyrun birlikte gezelim esnafı. Biz size mutsuz esnafı gezdirelim. Sizde bize şu çok memnun esnaf camiasını gezdirin. Pandemide para kazanan bir iki esnaf camiası olabilir. Ama esnaf çok memnun diye genelleme yapmak çok iddialı bir laf."

Savaş Kiraz'dan Başkan Aksu'ya yanıt