Samsunlu gelin kaynana Star TV'de karşı karşıya geldi

Samsunlu gelin kaynana Star TV'de karşı karşıya geldi

Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında, Samsunlu gelin kaynana birbirine girdi.

Star TV'de Gerçeğin Peşinde programına konuk olan Samsunlu Melek Çetin 7 ay önce evden kaçan gelini Kezban ile canlı yayında karşı karşıya geldi. 

7 ay önce Kocası Sinan Çetin'i  evde temizlik yapacağını söyleyerek kaynanası Melek Çetin'în evine gönderen imam nikahlı gelin Kezban Kurt kızını da alarak evden kaçtı.

O günden beri gelini ve torunundan haber alamayan Melek Çetin Star TV'de Gerçeğin Peşinde programına katıldı. 

Programın ilerleyen dakikalarında ise ilginç olaylar ortaya çıktı. Gelin Kezban'ın daha önce  de imam nikahlı başka evlilikler yaptığı bu evliliklerden olan 4 çocuğunu da Samsun Çocuk Esirgeme Kurumu'na bıraktığı öğrenildi.  

Star TV'de Gerçeğin Peşinde programına konuk olan kaynana Melek hanım ise 3 yaşında olan ve kendi adını taşıyan torununu geri istediğini söyledi. 

Bu esnada canlı yayına bağlanan Gelin Kezban ;" Ben kocam eve bakmadığı için kaçtım. Halen Samsun'dayım ve kızımla bir hayat kurdum" dedi. 

Ancak Kezban'ın çocuklarından birini evlat edinen bir seyircinin de programa telefon bağlantısı ile katılması üzerine başka gerçekler ortaya çıktı.  Kezban'ı yalanlayan izleyici O'nun çocukları ile ilgili bir anne olmadığını diğer 4 çocuğunu yuvaya bıraktıktan sonra da bir daha onlarla hiç bir ilgisinin kalmadığını söyledi. 

Kezban'ın çocuğunun sünnet olacağı bildirildiğinde; "Beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsınlar" dediği ortaya çıktı. 

Programda gelin Kezban'ın yeniden başka bir adamla hayat yaşamaya başladığı iddia edildi.