Başkan Yüksel Yıldırım'dan şampiyonluk sözü!

Başkan Yüksel Yıldırım'dan şampiyonluk sözü!

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, 'Bu takımı Süper Lig'e çıkarmak ve şampiyonluk kupasını rahmetli kardeşim Mustafa Erkanat'ın kabrine götürmek benim namus borcumdur.' dedi.

Yılport Samsunspor, Bursaspor karşısında aldığı 3-0'lık şok yenilginin ardından Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk sözü veren Başkan Yıldırım, sert tedbirler alınacağını da vurguladı. Aynı zamandan Başkan Yıldırım, Samsunspor'un, Bursaspor karşısındaki yenilgisinini ardından hüngür hüngür ağladığını söyledi.

İŞTE BAŞKAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

“Cumartesi akşamı İstanbul'da hastanede hasta yatağında Bursaspor maçımızı seyrettim ve kahroldum. Oynanan maçta sergilenen futbolun ve alınan skorun hiçbir izahı olamaz.

Bu acılı günlerimizde yaralarımıza bir nebze merhem olacak diye beklerken maalesef ortaya bu çıkan ruhsuz ve saygısız tablo acılarımızı daha da arttırmıştır.

Bari sahaya Mustafa Erkanat tişörtleri ile çıkmasaydınıız da yüreklerimizi sızlatmasaydınız. Yüreksiz ve 5 paralık futbol oynayarak tüm Samsun'u Türkiye'ye rezil ettiniz..

Maç sonrası sinirimden Mustafa Erkanat için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece!

Futbolda mağlubiyetler olur, bunlar doğaldır ve olacaktır. Ama mücadele etmeden, savaşmadan, ruh ve karakteri ortaya koymadan alınan mağlubiyetleri ne ben ne de camia kabul edebilir.

Zaferler savaşılmadan kazanılmaz ama hala oyuncuncular bunu bugüne kadar öğrenmemişler! Bugüne kadar iyi niyetimizi hiç esirgemedik ama artık gelinen noktada duruma daha farklı bir el koyma durumu hasıl olmuştur.

Balıkesirspor maçının ardından hafta içi düğmeye basacağım. Günah benden gitti. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var.

Tüm takıma başta ciddi miktarda bir para cezası kesilmesi olmak üzere ve kadro dışı bırakmalar dahil tüm tedbirler masaya yatırılacak ve de Süper Lig'e çıkmak için gerekli ne önlemler varsa alınacaktır.

Bu minvalde Hocamız ve Genel Menajerimizle gerekli istişareler ve devre arası gerekli nokta takviyeler konusunda yeni kadrolaşma çalışmaları acilen başlayacaktır. Kimsenin göz yaşına bakılmayacak.

Bu takımı Süper Lig’e çıkarmak ve şampiyonluk kupasını rahmetli kardeşim Mustafa Kemal Erkanat'ın kabrine götürmek benim namus borcumdur. Duygusallık malesef öldürüldü.

Bana ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a güvenin ve gerekli desteği verin. Zaman birlikte tek vücut olma ve kenetlenmek dönemidir. Bunun başka yolu yok.

Başka Samsunspor ve Samsun yok! Güzel günler göreceğiz, 25 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda 1. Lig Şampiyonluğu için görüşmek dileğiyle..”