İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden TRT Spor'a Ziyaret

İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden TRT Spor'a Ziyaret

İstanbul Samsunsporlular Derneği Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu TRT Spor'u ziyaret ederek Spor müdürü Özgür Buzbaş'a Kısa Samsunspor Tarihi adlı kitabı hediye etti.

Eylül ayında faaliyetlerine başlayanİstanbul Samsunsporlular Derneği kendi kültür yayınlarından KısaSamsunspor Tarihi adlı bir kitap çıkarmıştı. Samsunspor'un 1927'den günümüze dek uzanan tarihini içeren kitap hayli ilgi görmüştü. Dernek yönetim kurulu başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu TRT Spor'u ziyaret ederek spor müdürlerinden Özgür Buzbaş'a Kısa Samsunspor Tarihi adlı kitabı ve Samsunsporlu Eğitimciler Platformu Dergisi'ni hediye etti.

Hasanpaşaoğlu, ayrıca başta bir dönem Samsunspor'da forma giymiş olan TRT Spor yorumcusu Tümer Metin olmak üzere TRT Spor programcılarının bir kısmına da hediye kitap takdim etti.

İstanbul Samsunsporlular Derneği'nden TRT Spor'a Ziyaret

Hasanpaşaoğlu, " Pandemi döneminde dernek faaliyetlerini fiziki ortamlarda gerçekleştiremiyoruz. Ancak Samsunspor'u takip etmeyi ve Samsunspor adına yapılabilecek birtakım organizasyonları yapmayı sürdürüyoruz. TFF 1. Lig yayınlarını TRT Spor'un da yapıyor oluşu, takımını takip etmek isteyen pek çok Samsunsporlu gibi bizleri de memnun ediyor." derken TRT Spor'un Samsunlu spor müdürü Özgür Buzbaş'a misafirperverliği için teşekkür etti.