2 Aralık 2020 Çarşamba gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

2 Aralık 2020 Çarşamba gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Aralık Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları

Altının ons fiyatının geçtiğimiz haftalarda oldukça hareketlenmişti. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı altının fiyatlarının tekrar güncellenmesine neden oldu. ABD ile Çin arasındaki gerilimler devam ederken, ABD işsizlik oranı açıklamaları ve ABD seçimleri ile birlikte altın fiyatları aşının da bulunmasıyla hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılar için analistlerden, "altın fiyatları tekrar rekor kırabilir" yorumu geldi.

Altının ons fiyatının tekrar hareketlenmesi ile uzmanlardan altın tahminleri araştırmasını yapan vatandaşlar heyecanla altın fiyatlarının düşmesini bekliyor. Düğünlerde hediye takmak isteyen vatandaşların merak ettiği çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar ve altın fiyatları düşer mi sorusu oldu? Fiyatlardan dolayı artık çeyrek altın dahi alamayan vatandaşlar gram altına yöneldi. Altın fiyatlarında son durum nasıl merak edenler için 2 Aralık 2020 Çarşamba anlık altın kuru detaylar haberimizde.


BİR GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı güne hareketli başlamasının ardından fiyatı tekrar güncellendi. Gram altının önceki kapanış fiyatı 456,83 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde -0.33 hareketle başladı. Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın satış fiyatı güncellenmeye devam ediyor. Peki 2 Aralık 2020 Çarşamba gram altın ne kadar?

GRAM ALTIN SATIŞ FİYATI: 455,33 TL


GRAM ALTIN ALIŞ FİYATI: 455,20 TL

BİR ÇEYREK ALTIN NE KADAR?


Altın fiyatları bu haftaya ons fiyatındaki ani hareketlilikle başladı. Bugün altının ons fiyatı, 2 bin dolar seviyesinin altında hareketlenerek güne 1.809,88 seviyesinde kaldı. Çeyrek altının önceki kapanış fiyatı 750,60 lira olmuştu. Çeyrek altın yeni güne yüzde -0.33 hareketli başladı. Peki **2 Aralık Çarşamba çeyrek altının alış fiyatı ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI: 748,10 TL

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI: 739,90 TL

BİR CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?


Bu hafta başı itibari ile altının ons fiyatındaki hareketlilik Cumhuriyet altının da hareketlenmesine neden oldu. Cumhuriyet altını önceki kapanış fiyatı 2.991,20 lira olmuştu. Cumhuriyet altını güne yüzde -0.31 artışla başladı.**2 Aralık Çarşamba bugün bir Cumhuriyet altını ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI SATIŞ FİYATI: 2.981,90 TL

CUMHURİYET ALTINI ALIŞ FİYATI: 2.959,80 TL