Başkan Mustafa Demir, karantinaya girmedi

Başkan Mustafa Demir, karantinaya girmedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 28 Kasım Cumartesi günü test sonucu pozitif çıkan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile temas kurmuştu. Pozitif vakayla temaslı olan Başkan Demir, 14 günlük karantinaya girmeyerek bugün programa katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 28 Kasım tarihinde Samsun'da açılış ve temel atma törenlerine katılarak, bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Bakan Murat Kurum’un programına katılacak olan protokol üyeleri, belediye başkanları ile parti temsilcilerine Cuma günü test yapıldı.

POZİTİF ÇIKTI

Bakan Murat Kurum’u havaalanında karşılayanlar arasında bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, program gereği AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, valilik ziyareti ile kentsel dönüşüm projelerinin temel atma törenlerine katıldı. Törende Başkan Kılıç'ın test sonucu pozitif çıktı. Başkan Kılıç, tören alanından ayrılarak izolasyona girdi.

BAŞKAN DEMİR KARANTİNAYA GİRMEDİ

Bafra Belediye Başkanı ile yakın temas kuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in 14 günlük karantinaya girmesi bekleniyordu. Karantinaya girmeyen ve pozitif vakayla temas kuran Başkan Demir'in bugün düzenlenen programlara katılması ise şaşkınlık yarattı.