Müge Anlı'da Makbule Sarı cinayetinde Samsun detayı!

Müge Anlı'da Makbule Sarı cinayetinde Samsun detayı!

Ordu'da 74 yaşındaki bir kadın vahşi şekilde öldürülmüştü. Makbule Sarı isimli yaşlı kadının domuz bağıyla öldürülmesinin ardından cinayetin detayları Müge Anlı'da ortaya çıkıyor. Cinayetten şüphelenilen kişinin Samsun'da yaşadığı yayına bağlanan kişi tarafından açıklandı.

Makbule Sarı cinayetinin detaylarıMüge Anlı ile Tatlı Sert programında da gündeme geliyor.Ordu'da 74 yaşındaki bir yaşlı kadının öldürülmesinin ardından olayın detayları belli olmaya başladı.

Makbule Sarı isimli yaşlı kadının domuz bağıyla bağlanarak öldürüldüğü tespit edildi.

MAKBULE SARI KATİLİ KİM?

Müge Anlı, Makbule Hanım'ın evinde 300.000 ile 500.000 TL parasının olduğunun iddia edildiğini söyledi. Rahmi Özkan domuz bağının sıradan bir cinayet olmadığını organize ve profesyonel bir iş olduğunu söyledi.

Yaşlı kadının katil zanlısı olarak şüpheli olarak düşünülen kişinin, arkadaşıyla birlikteSamsun'da yaşadığı ortaya çıktı. Şüphelerin odağında olan Şükrü'nün annesi, olay esnasında oğlunun Ordu'da değil Yozgat'ta olduğunu söyledi. Oğlunun arkadaşı Murat ile birlikte Samsun'da yaşadığını da ifade etti.

Müge Anlı'da Makbule Sarı cinayetinde Samsun detayı!

ÜÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR

Makbule Sarı'nın cesedi üzerinde ön otopsi ve inceleme gerçekleştirildi. Yapılan incelemede ilk tespitlere göre; Makbule Sarı'nın vücudunda travmatik bulgulara rastlanıldı. İç organlarının çürümeye başladığı Sarı'nın, yaklaşık 3 gün önce birkaç kişi tarafından elleri ve ayaklarından domuz bağıyla bağlanıp öldürüldüğü saptandı. Yaşlı kadının cesedinden alınan bazı örnekler, kesin ölüm raporunun belirlenmesi için incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Müge Anlı'da Makbule Sarı cinayetinde Samsun detayı!


ÖZEL EKİP KURULDU

Bu arada, Sarı'nın ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında özel ekip kuruldu. Mahallede ve evin çevresinde geniş çaplı araştırma yürüten ekiplerin birçok kişinin ifadesine başvurduğu bildirildi.