Samsunlu firmaların internette bir mağazası olacak

Samsunlu firmaların internette bir mağazası olacak

Samsunlu girişimci Mahmut Tüysüz, Samsun merkezli kurulan mağazasından.com internet sitesine yönelik açıklamada bulundu.

Mağazasından.com ’un kurucu ortağıMahmut Tüysüz; “Samsun’un ticaret hayatına katkı vermek amacıyla bu yola çıktık” dedi.

Günümüzün dijitalleşme çağında, insanların günün önemli bir kısmını ekran başında geçirdiğini ifade eden Mahmut Tüysüz; " Artık insanlar sosyal paylaşımlarının yanı sıra alışverişlerinde de interneti giderek artan oranda kullanmaktalar.

Mağaza alışverişleri yerini giderek online alışverişe bırakmakta. İnsanlar ihtiyacı olan ürünleri internet mağazasından beğeniyor, ürünlerin fiyatlarını buradan görerek diğer ürünlerin fiyatlarıyla karşılaştırıyor. Alışverişini bu şekilde gerçekleştiriyor." açıklamasında bulundu.

Samsunlu firmaların internette bir mağazası olacak

‘SAMSUNDA ALIŞVERİŞE YENİ BİR ALAN AÇMAK İSTEDİK’

Girişimci Mahmut Tüysüz; "Samsun merkezli kurulan mağazasından.com olarak, mağazalarımızın raflarında bulunan ürünlerin bilinirliğini ve ulaşılabilirliğini artırmanın yanı sıra müşterilerimizin bu ürünlere hızlıca ulaşabilmesini de hedeflemekteyiz. Ayrıca ürünleriyle ilgili indirim ve kampanya gibi çeşitli pazarlama olanaklarını da mağazalarımıza sunuyoruz."

Samsun’da alışverişe yeni bir alan açmak istedik.Bugün e-ticaretin payı rekor sevilere ulaşırken bundan ençok küçük ve orta ölçekli esnafımız etkileniyor. Bizde bu noktada Samsunlu esnafımızın yanında olmak, alışverişine katkı sağlamak için böyle bir girişimde bulunduk.

Oluşturduğumuz bu platformla müşteriler, seçtikleri ürünün mağazasıyla telefon üzerinden iletişim kurarak kargo kanalıyla ürünlerini alabilecekleri gibi doğrudan mağazasından da bu ürünü satın alabilecekler.

Samsunlu firmaların internette bir mağazası olacak

Online alışveriş yerine ilan kanalıyla alışveriş, mağazalarımızın müşteri ile iletişimlerini koparmamakta, mağazalarımıza kendi müşteri portföylerini oluşturma imkânı da sunmaktadır. Bunula birlikte mağazalarımızın yüksek oranlı komisyon maliyetlerine de katlanmasını gerektirmemektedir." dedi.