Samsunspor'da Yabancılar Eleştiri Konusu

Samsunspor'da Yabancılar Eleştiri Konusu

Samsunspor'da ilk 5 hafta itibariyle alınan bazı yabancı oyuncular eleştirilerin odağında yer alıyor.

Haftayı İstanbulspor mağlubiyeti ile kapatan Samsunspor'da bazı yabancı oyuncular eleştirilerin merkezinde yer alıyorlar.

İyi performans sergileyen ancak sakatlananKevin Boli ile Tomane sınıfı geçerken, ilk defa oynayan Yameogo da beğenildi. Ancak özellikle 3 oyuncu beklentilerin altında kaldı. Mesela Saviçeviç. Karadağlı oyuncu üstelik ilk transferdi ve izlenip alınmıştı. Fakat şu ana kadar herhangi bir ekstra katkısı görülmedi. Keza, Gyasi'nin Beşiktaş'ın transfer listesinde olmasının bir menajer oyunu olabileceği dahi konuşuluyor.

Samsunspor maalesef tarihi boyunca yabancı veriminde sorun yaşamış bir takım. Bu sezon da öyle olacak gibi duruyor. Plumain, Saviçeviç ve Gyasi atılan twit ve oluşturulan beklentiye uygun isimler değiller. En azından ilk 5 hafta itibariyle öyle görünüyor. Camia yeni bir Angan ya da Lumu durumunu taşıyacak durumda değil.
Üstelik bu yabancıların çoğuna bonservis verilmiş durumda. Taraftarlar şampiyonluğa ve hocaya inanıyorlar. Ancak birtakım tereddütler de var gibi görünüyor.