Yıldız adayı Samsunspor'da

Yıldız adayı Samsunspor'da

Yılport Samsunspor, Futbol Akademesi'yle antrenmanlara çıkan ve geçer not alan Alpaslan Tahsin'i transfer etti.

Yılport Samsunspor, Futbol Akademesi'yle antrenmanlara çıkan ve geçer not alan Alpaslan Tahsin'e, "Yunanistan'a dön, bavulunu topla ve Samsun'a gel" demişti. Avrupa takımlarının da radarına giren 16 yaşındaki yetenekli oyuncuyı Yılport Samsunspor transfer etti. Tahsin'e Türk pasaportu çıkarılmasının ardından Samsun'da Kırmızı-Beyazlıların U17 takımına katıldı.

Yıldız adayı Samsunspor'da

Yetenekli futbolcu Yunanistan'ın PAOK Selanik takımının alt ekibi olan PAOK Komotini'de forma giyiyordu.

MERİÇ ARACI OLDU

Batı Trakyalı yıldız adayı Tahsin'in Samsunspor'da forma giymesinde Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Meriç ve Mübadil Derneklerinin aracılığı etkili olduğu öğrenildi.

Yıldız adayı Samsunspor'da

"EN DOĞRU YER SAMSUNSPOR"

Alpaslan Tahsin'in babası İlhan Tahsin yaptığı açıklamada, "Büyük Samsunspor ailesine katıldık. Allah zorlu basamakları sağlıklı olarak yavaş yavaş çıkmayı nasip etsin. Hayatta önemli olan, doğru zamanda doğru yerde dürüst insanlarla birlikte acele etmeden emin adımlarla hedefe yürümektir. Bunun da şu an Samsunspor olduğuna ikna olduk. Yol daha çok uzun ve şimdi artık çok ama çok çalışma zamanı. Geçmişte de yazdığım gibi, başarının yolu çok çalışmaktan geçer. Alpaslan'da şu an 16 yaşında bunu yaptı ve yapıyor. Allah herkesin yolunu açık etsin, herkesin gönlüne göre hak ettiğini nasip etsin." dedi.