Çiftlik Caddesi park fiyatlarına zam!

Çiftlik Caddesi park fiyatlarına zam!

Samsun Çiftlik Caddesi'nde park fiyatlarına zam yapılacağı belirtildi.

Çiftlik Caddesi esnafın isteğiyle doğrultusunda trafiğe açılmıştı. Caddenin trafiğe açılması ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi caddenin park yeri işletmesini kendi üzerine aldı.

Samsun'da bir süre önce yeniden trafiğe açılan ve parkomat cihazlarının konulduğu İstiklal (Çiftlik ) Caddesi'nde  zam iddialarıyla ilgili Mustafa Demir açıklamada bulundu.

PARK FİYATLARINA YÜZDE YÜZ ZAM

Caddede park yeri için yeni dönem başlıyor.Yeni sistem ile birlikte fiyatlarda 2 katına çıkacak. Araç park alanını 15 dakika işgal ederse ücret alınmayacak. Şuanda 1 saatlik park ücreti 5 lira olan park ücreti ise 10 TL'ye çıkarılarak ve bu durumda yüzde 100 zam yapılmış olacak.

'DÜZENLEME YAPTIK'

Konuya ilişkin açıklama yapn Mustafa Demir; '' Şu an Çiftlikte araç konusunda bir rahatlama oldu. Cadde eski dokusuna kavuşmaya başladı. Bu sefer mecvut haliyle insanlar arabalarını bırakıyor, iki üç gün arabaları orada kalıyor. Bunun önüne geçmek için düzenleme yaptık. Bizim derdimiz zam yapmak değil. Orada ki gün boyu sorumsuzca parklamayı kaldırmak için düzenleme yaptık." dedi.